boeken, boekrecensie, lezen, leuke boeken, aanrader
Boekenhoekje

Deze 5 boeken moet je gelezen hebben!

Boeken lezen was ook in Amerika een onderdeel van mijn dag. Naast het bekijken van allerlei toeristische trekpleisters, zat ik soms ook heerlijk op een bankje in het park te lezen. Of wanneer ik 8 uren in een bus moest zitten… Dan is een boek in je handen hebben wel zo prettig. 

Van alle boeken die ik heb gelezen, heb ik even de 5 leuksten voor je op een rijtje gezet. Een fijne aanvulling voor je boekenkast!

1 Cara Connelly – Hart tegen hart

Een heerlijke feelgood roman! Tyrell heeft maanden in een gerechtshal doorgebracht om aan te tonen dat hij zijn vrouw niet heeft vermoord. De advocate van de tegenpartij, Victoria, kan hij niet uitstaan. Als de rechtszaak eindelijk ten einde is en hij in het vliegtuig stapt naar Parijs om de bruiloft van een van zijn beste vriendinnen te vieren, ziet hij dat Victoria naast hem in het vliegtuig zit. Ze spelen een gevaarlijk kat-en-muis-spelletje, tot Tyrell erachter komt waarom Victoria eigenlijk zo’n stijve Engelse is…

Bij Bol.com €10 (paperback)

2 Lars Kepler – Jager

Het boekt telt ruim 500 pagina’s, maar… je hebt ‘m in een oogwenk uit. Meteen in het begin word je meegetrokken in deze razend spannende thriller. Het is deel 6 uit de serie, maar je kunt de boeken prima los van elkaar lezen.
Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig mensen te vermoorden. Het enige wat de slachtoffers met elkaar verbindt, is een kinderliedje dat ze vlak voor hun dood te horen krijgen. Aan Joona Linna en Saga Bauer de taak de moordenaar te vinden.

Bij Bol.com €22,50 (paperback)

3 Jacky van Laren – Vallen

Ik durf te wedden dat zodra je dit boek hebt opgepakt, je het niet meer wilt wegleggen. Deze roman gaat over Anne, een keurig meisje. Ze is verloofd met Ian die ook al zo degelijk is. Anne mag de beroemde en beruchte muzikant Rory interviewen.
Tijdens het interview schiet ze onverwacht te hulp met Rory’s zoontje die het moeilijk heeft sinds zijn moeder spoorloos verdwenen is. Rory doet Anne in een opwelling een aanbod: meegaan op tour om zowel het kindermeisje van zijn zoon te zijn als de journalist die een exclusief kijkje in het leven van de band krijgt. Ze houdt zichzelf voor dat ze het doet voor haar carrière, maar als ze gevoelens voor Rory ontwikkelt, wordt het allemaal wel heel ingewikkeld…

Bij Bol.com €10 (paperback)

4 Helen Callaghan – Lieve Amy

Een thriller die bloedstollend spannend is én je ook nog eens mega verrast aan het eind… Meer dan tien jaar geleden verdween Bethan Avery spoorloos. Iedereen denkt dat ze dood is, tot Margot een briefje van haar krijgt: “Ik weet niet waar ik ben. Ik ben ontvoerd en een vreemde man houdt mij gevangen.”
Margot krijgt nog meer briefjes van Bethan en ondertussen is er nog een ander meisje vermist. Margot onderzoekt in het geheim waar de briefjes vandaan komen en krijgt hulp van een speciaal onderzoeksteam van de politie.

Bij Bol.com €19,99 (paperback)

5 Veronica Henry – Echte liefde vind je in de boekhandel

Een roman met een goed verhaal! Emilia heeft het moeilijk. Haar vader is overleden en nu is het aan haar om zijn geliefde boekwinkel open te houden. Alleen zijn er heel veel schulden, moet er veel aan de winkel gebeuren en weet Emilia niet of dit wel haar droombaan is. Bovendien lijkt het erop dat haar vader ook nog iets geheim voor haar hield. Stukje bij beetje komt Emilia erachter dat ze misschien toch meer met de mensen in het stadje verbonden is dan ze in eerste instantie dacht.

Bij Bol.com €17,50 (paperback)

DEZE BOEKEN ZIJN OOK DE MOEITE WAARD

Thomas Oldeheuvelt – Hex

Erg spannend, een beetje science-fiction, maar bovenal gewoon een onwijs goed verhaal.

Antonio Iturbe – De bibliothecaresse van Auschwitz

Een meeslepend verhaal over een jonge tiener in Auschwitz die in het geheim boeken uitdeelt en ondertussen haar hoofd boven water probeert te houden in het kamp.

Ellen Berg – Blonder wordt het niet

Het verhaal is een beetje vergezocht, maar wel vermakelijk. De zoon van de hoofdpersoon krijgt te maken met de Russische maffia, tja… hoe red je je daar nou weer uit! 

Dit is niet de eerste keer dat ik een boekrecensie schreef. Bekijk vooral ook eens dit leuke boekenlijstje

BewarenBewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.