Over mij

Mijn verhaal begint zoals die van vele journalisten en schrijffanaten: ik ben namelijk praktisch geboren met een pen in mijn hand! Zodra ik kon lezen en schrijven, schreef ik gedichtjes. Eenmaal iets ouder verloor ik me in zelfverzonnen verhalen en dramatische (nooit verstuurde) liefdesbrieven. En lange tijd dacht ik: “Ach, dat schrijven… het is maar een hobby”, maar dat liep uiteindelijk toch net even anders.

Ik studeerde Journalistiek in Zwolle en vier jaar later had ik ineens de stempel “journalist”. In de tijd daarna heb ik me op allerlei vlakken beziggehouden met taal. Als freelancer heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt waar ik persoonlijke verhalen optekende, zoals bij VROUW.nl, Mijn Geheim en de GIRLZ!, maar schreef ik ook zakelijke teksten voor o.a. de gemeente, een woonkrant en een politieke partij. Lekker divers, dus!

Vast vs freelance

Het leuke aan schrijven vind ik dat je nooit bent uitgeschreven. Er is altijd wel weer een nieuw onderwerp, interessante invalshoek of boeiend persoon om nader kennis mee te maken. En daarbij: ieder verhaal is uniek en iedereen heeft een verhaal te vertellen.

Als eigenaar van Bureau Inkt ben ik inzetbaar voor diverse freelanceklussen. Denk hierbij aan: 

  • Het optekenen van (jouw) persoonlijke verhaal voor een magazine
  • Het schrijven of herschrijven van de teksten van jouw website
  • Het redigeren van door jou geschreven verhalen en/of blogs
  • Het maken van nieuwsbrieven
  • Een social media plan opzetten en content bedenken
  • Het schrijven van persoonlijke gedichtjes voor een ansichtkaart/mok of in memoriam
  • Bedenken van een speech en/of leuk fotocadeau voor speciale gebeurtenis

Staat jouw tekstvraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!

Volg mij op Instagram, Facebook of neem een kijkje op mijn LinkedIn