fotoboek, fotoboek maken, online
Persoonlijke verhalen

Nagenieten met mijn reisfoto’s

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het volgende: zoeken naar een baan én het vertellen van mijn Amerikaanse reisverhalen. Eén vriendin heb ik vermoeid met mijn Google Photo’s map (meer dan 1000 foto’s, de arme ziel). Om het voor de volgende persoon leuk te houden, heb ik een (gedrukt) fotoboek gemaakt. 

Terugkomen in Nederland na drie maanden te zijn weggeweest was wel een dingetje. We zijn nu een aantal weken verder en kan met redelijke zekerheid zeggen dat ik weer een beetje geland ben. Ja, ik heb op het moment eventjes geen baan en hoewel dat af en toe best frustrerend is, ben ik mezelf gaan afleiden met het maken van een leuk fotoboek van Fotofabriek.nl.

Ouderwets fotoboek VS nieuwerwets fotoboek

Voorheen pakte ik het nog altijd op de ouderwetse manier aan. Ik bestelde een mapje met mijn foto’s en was vervolgens de hele zaterdag in de weer met het inplakken van de foto’s en ze te voorzien van een bijschrift. Deze keer niet. Op de website kon ik makkelijk doorklikken naar de online editor en al mijn foto’s uploaden.

Bladzijde voor bladzijde kun je helemaal maken zoals je die zelf wilt. En heel eerlijk? Ik vond het een stuk leuker dan het inplakken van talloze foto’s in een standaard leeg album.

Nu kon ik spelen met lettertypes, kleuren en tekstjes. Mijn A4-boek telt in totaal 24 pagina’s, zodat het ook nog leuk blijft voor anderen om erdoorheen te bladeren. Weer iemand twee uur lang kwellen door álle foto’s te laten zien, gaat zelfs mij een beetje te ver.

Eindresultaat

Kort nadat ik hem besteld heb, vond ik het boek in mijn brievenbus en ik was blij! Het boek is ontzettend mooi gedrukt, de foto’s zijn van goede kwaliteit en het blijft leuk om er doorheen te bladeren. Een prachtig naslagwerk, dus!

fotoboek, online fotoboek maken

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.