Fluisterverhaaltjes

Fluisterverhaaltjes gebundeld (1)

Al járen schrijf ik mijn gevoelens van mij af. Soms door hele verhalen op te tekenen en soms door het in een aantal regels te gieten. EIk hield deze laatste categorie altijd een beetje geheim voor de grote, enge buitenwereld, maar ik ben in november toch begonnen met het delen van deze ‘fluisterverhaaltjes’.

Volg me op Instagram of Facebook (iedere maandag een nieuwe!) om de nieuwste exemplaren te lezen. En zo af en toe deel ik ook hier een deel van de verzameling!

(Klik op de foto voor de mediagalerij, zodat je ze goed kunt lezen!)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.