Jamie Dornan, 50 tinten grijs, Fifty shades
Persoonlijke verhalen

De Hollywood ervaring

De laatste zonnestralen die mijn benen gezien hebben, waren Hollywoodzonnestralen. Vier dagen verbleef ik in de Hollywood Hills, California waar het ruim 37 graden was. Maar nog warmer kreeg ik het van mijn journalistieke opdracht daar… Het had alles te maken met Fifty Shades of Grey… 

Ik was net een paar dagen terug van mijn vakantie in Italië toen ik van VROUW een mailtje kreeg: of ik zin had om naar Los Angeles te vliegen om de acteurs Dakota Johnson en Jamie Dornan te interviewen, de twee hoofdrolspelers van de ietwat foute Fifty Shades of Grey-films. Toegegeven: ik moest ze ook even googelen.

Maar bij het zien van Jamie Dornans foto hield ik mijn adem in. Mocht ik tegenover deze knappe vent met een onweerstaanbare lach plaatsnemen? Toen begon ik te gillen. Ja, ja, ja! Natuurlijk wilde ik dat!

Hilton Hotel

Dus vloog ik in mijn eentje in ongeveer tien uren naar Los Angeles en zette mijn eerste stappen op Amerikaans grondgebied. Waar ik normaal gesproken kies voor een driesterrenhotel verbleef ik dit keer in het enorm luxe Hilton hotel. Zo kon ik in mijn slaapkamer kiezen uit twee kingzisebedden, zat de minibar tot de nok aan toe vol en had ik een geweldig uitzicht vanaf de vijftiende verdieping.

2016; Hilton hotel LA trip

Maar… het bleef werk. In een rap tempo las ik bij het zwembad (met poolboy) de drie Vijftig Tinten Grijs-boeken, nam ik honderdduizend keer mijn vragen door en repeteerde ik hardop de vragen in het Engels. En toen was het moment daar.

Journalist nummer 40

Ik was zowel bij Jamie als bij Dakota de allerlaatste journalist (van de veertig…) van de dag. Ik werd naar een kamertje gebracht waar Jamie al zat en ik tegenover hem mocht gaan zitten. Twintig minuten lang. ‘Ik ben een beetje nerveus…’ gaf ik schoorvoetend toe en hij stelde me op mijn gemak, maakte grapjes en vertelde uitgebreid over zijn leven.

Ik was verliefd aan het einde van het gesprek! Ik wil ook zo’n man. Na Jamie kwam Dakota. Helaas hadden we niet zo’n klik. Ze reageerde kortaf op mijn vragen en wilde niet nadenken over originele vragen.

Dakota Johnson, vijftig tinten grijs, film, jamie dornan
Met Dakota Johnson die in de films van 50 tinten grijs speelt.
Jamie Dornan, Dakota Johnson, vijftig tinten grijs, 50 shades of grey
Het enige wat ik dacht? OMG, OMG! Ik sta naast Jamie Dornan

Knuffelen

Ik maakte er maar het beste van en liep toen mijn tijd om was terug naar de pr-meiden. ‘Weet je wel wat Jamie over jou heeft gezegd?’ vroeg er eentje in het Engels. Ik schudde mijn hoofd. ‘Hij vond je zo schattig dat hij je wel wilde knuffelen!’ Er moet een grijns van oor tot oor op mijn gezicht te zien zijn geweest.

Jamie wilde mij, MIJ, knuffelen. Die grijns is heel lang niet van mijn gezicht weggeweest. Enne… als je benieuwd bent, ontfutsel dan even de Telegraaf van afgelopen weekend met het VROUW Magazine  erin…

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.