Persoonlijke verhalen

Morgen komt het goed

Er is al zoveel over geschreven, zoveel over gepraat. Peter Heerschop zei op 538 dat het een ‘kutweek’ was. Inderdaad. Ineens werd Brussel doelwit van terroristen en mensen zijn bang. Wat komt hierna? En dan is er muziek en van dit liedje kreeg ik kippenvel. 

Giel Beelen vroeg aan Diggy Dex of hij een liedje wilde schrijven over Brussel. Het duurde even, maar toen kwam Diggy Dex met het liedje ‘Morgen komt het goed’. Ik kreeg er kippenvel van en wil hem daarom met jullie delen. Ik kan genieten van mooie teksten, kan er soms verdrietig van worden of er hoop uit putten. Nou Diggy, dit deed je goed. Hij wil hem niet uitbrengen, maar als ik hem was, deed ik dat wel!

Hieronder kun je het filmpje bekijken en een klein stukje van de tekst lezen.

Als de wereld losgaat, hoor dan wat ik zeg
ik zeg je dat er altijd nog meer goed is dan het slecht
En als de oorlog losbreekt, 
Ben ik m die hem vangt
En zeg ik dat er altijd nog meer liefde is dan angst
Ik ben vaak onderweg, maar ik ben hier als je zoekt
Als ik ‘s avonds thuiskom, vraag je “alles goed”
Het gaat oké mijn jong, maar met de wereld even niet
Wees gerust mijn lief, morgen komt het goed 

Filmpje

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.