Tekstbureau Schrijflust

Ieder verhaal is uniek. Ik heb dingen meegemaakt of gedaan die ik liever niet hardop zeg, zoals jij jouw eigen herinneringen hebt die je niet met de eerste de beste persoon deelt. Loop je op straat, heeft ook iedereen die je tegenkomt wel een verhaal te vertellen.

Ga je dat gesprek aan met iemand, met oprechte belangstelling, dan kom je erachter dat iedereen wel iets heeft meegemaakt dat hem of haar heeft veranderd. Dat het leven een andere richting heeft gegeven. Grappige, ontroerende, verdrietige of misschien wel heel bijzondere verhalen.

In mijn werk als tekstschrijver doe ik dan ook mijn uiterste best om die verhalen te vinden en zo mooi mogelijk op te schrijven.

Columns over rampzalige dates

Op mijn website kun je meer over mij en mijn werkzaamheden vinden, maar plaats ik ook regelmatig mijn eigen – soms verzonnen – verhalen, of dingen die ik heb meegemaakt.

Van verhalen over rampzalige dates tot geweldige momenten waar ik nog regelmatig aan terugdenk. Van verhalen over die enge toekomst tot verhalen over dat ene boek dat je gelezen móét hebben.

 

 

Kortom: veel leesplezier! En laat af en toe eens een reactie achter. Heb je vragen? Neem dan gerust eens contact met me op!