Over mij

Mijn verhaal begint zoals die van vele journalisten en schrijffanaten: ik ben namelijk praktisch geboren met een pen in mijn hand! Zodra ik kon lezen en schrijven, schreef ik gedichtjes. Eenmaal iets ouder verloor ik me in zelfverzonnen verhalen en dramatische (nooit verstuurde) liefdesbrieven. En waar ik lange tijd dacht: “Ach, dat schrijven… het is maar een hobby”, dacht ik daar later tóch anders over.

Ik studeerde Journalistiek in Zwolle en vier jaar later had ik ineens de stempel “journalist”. In de tijd daarna heb ik me op allerlei vlakken beziggehouden met taal. Als freelancer heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt waar ik persoonlijke verhalen optekende, zoals bij VROUW.nl, Mijn Geheim en de GIRLZ!, maar schreef ik ook zakelijke teksten voor o.a. de gemeente Ooststellingwerf en een politieke partij. Lekker divers, dus!

Vast vs freelance

Het leuke aan schrijven vind ik dat je nooit bent uitgeschreven. Er is altijd wel weer een nieuw onderwerp, interessante invalshoek of boeiend persoon om nader kennis mee te maken. En daarbij: ieder verhaal is uniek en iedereen heeft een verhaal te vertellen.

Hoewel ik nu fulltime werk, ben ik daarnaast altijd nog inzetbaar voor diverse freelanceklussen. Zoek je iemand die voor jou interviews kan verzorgen? Heb je hulp nodig bij een solliciatiebrief? Wil je graag dat ik je scriptie nakijk op taal- en grammaticafouten of heb je een hele andere (tekstuele) vraag? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!

Volg mij op Instagram, Facebook of neem een kijkje op mijn LinkedIn