SUNDAY BLOODY SUNDAY

Het is herfst! Al lijkt het daar nog niet zo op als je naar buiten kijkt, maar de dagen worden korter. Het koelt ’s avonds een stuk sneller af. De zomerjurkjes en dunne blousejes worden omgeruild voor dikke truien en vesten. Redenen genoeg voor sommige mensen om een beetje in een dipje te raken, maar met de volgende nummers hoeft dat niet! Ze zijn vrolijk, up-tempo en toveren een glimlach op je gezicht. 

Weet jij nog een leuk nummer om eraan toe te voegen? Laat het mij weten!

Imagine Dragons – I bet my life 


Waarom: Niks geen zielige, depressieve liedjes in de herfsttijd. Lekker vrolijk deuntje, fijne tekst om mee te zingen en er wordt zelfs nog een verhaaltje verteld. Heerlijk om ’s ochtends mee wakker te worden of om ’s avonds de dag mee af te sluiten. En alles daar tussenin kan natuurlijk ook.
Mooiste zin: I’ve told a million lies, but now I tell a single truth. There’s you in everything I do

Meghan Trainor – Title

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xqc-akOWPe8]
Waarom
: Haar mooie stem in combinatie met het lekkere deuntje zorgt ervoor dat het hartje zomer lijkt. Ik zie helemaal voor me dat je in een open cabrioletje naar dit liedje luistert (en dan is het eigenlijk hartje winter en -20…) Heerlijk!

Mooiste zin: Baby, don’t call me your friend. If I hear that word again, you might never get a chance to see me naked in your bed

Andy Grammer – Back home
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tIPMkDT3Ebg]

Waarom: Hoe kil, grijs, koud of guur het ook maar mag worden deze winter, dit liedje sleept je meteen weer uit je herfst- of winterdip. De volumeknop lekker hoog en lekker meezingen met het refrein is het beste medicijn voor de aankomende dipjes.
Mooiste zin: I’m gonna need you to raise your glass. I don’t care what you put in it: here’s to nights that you can’t take back

James Blunt – When I find love again
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lJekla6Z6DM]
Waarom
: James Blunt heeft een prachtige stem en is geschikt voor lieve, zoete liefdesliedjes. En dit is wederom weer zo eentje. Stel dat je vrijgezel bent, dan vind je misschien inspiratie in zijn woorden. Want met zo’n vrolijk muziekje weet je haast wel zeker dat je weer liefde gaat vinden. En als je de liefde al hebt gevonden? Dan wil je die met dit liedje lekker behouden.
Mooiste zin: I’m not ashamed, ’cause everybody has a heart that’s meant to break. Hey oh, don’t be afraid, ’cause you’re only get stronger from the pain.

 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.